faq

PRIVAT

Du kan købe Sterling Polish Companys produkter i de fleste dagligvareforretninger – både hos de små købmænd og de største kæder. Da vores sortiment er ret stort, har alle naturligvis ikke hele sortimentet hjemme. Kan du ikke finde det produkt, du leder efter, er du velkommen til at skrive til os via kontaktformular, så oplyser vi dig nærmeste forhandler.

Hvis din lokale dagligvarehandel ikke har det Sterling produkt du ønsker at købe, kan man i nogle tilfælde tale med butikschefen eller disponenten for afdelingen, og få den pågældende til at bestille produktet hjem.

Dette kan især lade sig gøre, hvis butikken i forvejen har mange af vores produkter, da de derved ofte bestiller varer hos os. Kan butikken ikke overtales til at tage produktet hjem, har det ikke været forgæves, da din efterspørgsel vil være med i overvejelsen næste gang butikkerne skal tage stilling til deres produktsortiment.

Kan du ikke finde det produkt, du ønsker i nogen af dine nærbutikker, er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, så oplyser vi nærmeste forhandler.

Hvis du har spørgsmål til et af vores produkter, kan du først og fremmest se, om du kan finde svaret via produktsiden. Ellers kan du ringe til os på tlf: 45 87 70 44 mandag-torsdag kl. 8-16 og fredag kl. 8-15.30. Du kan også skrive til os via kontaktformularen. 

ERHVERV

Du kan bestille varer ved at skrive til salg@sterlingpolish.dk eller ringe på tlf: 45 87 70 44 mandag-torsdag kl. 8-16 og fredag kl. 8-15.30. 

For at kunne lave en ordre hos os, skal du mindst bestille for 3.000 kr. eks moms. 

Første gang du bestiller hos Sterling skal ordren forudbetales. Herefter betales ordrene via faktura med 14 dage netto. 

Ordrer modtaget inden kl. 10.00 i hverdagene, afsendes normalt samme dag. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Nej du skal ikke betale for fragt, når du handler hos Sterling Polish.