Kalkfjerner

På denne side har vi samlet vores udvalg af produkter mod kalk. Kalk er ikke til at komme udenom i Danmark, og vores kaffemaskiner, vaskemaskiner, opvaskemaskiner, armaturer osv., skal afkalkes engang imellem. Kalk ser ikke pænt ud, men det kalker faktisk også rørene til, så vores diverse maskiner i hjemmet ikke fungerer optimalt.

Derfor kan man med fordel anvende Soda til at mindske forekomsten af kalksten i vandet. Det betyder, at mængden af vaskemiddel kan reduceres i vaskemaskinen. Det forbedrer også vaskemaskinens effektivitet og reducerer risikoen for skader på maskinen og dyre reparationsregninger som følge af kalksten i maskinen.

Når brusekabiner, badekar, rustfrit stål, armaturer m.m. skal afkalkes kan vi anbefale Sterling Kalkløser, som er et effektivt middel mod kalk. Et andet effektivt produkt mod kalk er Sterling Citronsyre, som især er velegnet til afkalkning af kaffemaskiner, elkedler, opvaskemaskiner og vaskemaskiner. Citronsyre kan desuden bruges til afkalkning af filtre på brushoveder og filtre. Når det skal være rigtig nemt og hurtigt, anbefaler vi Sterling Afkalkertabs til kaffemaskiner og elkedler. Med vores produkter er det nemt og hurtigt at fjerne kalk i hjemmet.