Badeværelse

Et rent og velduftende badeværelse er at foretrække, men vi det er ikke der vi har lyst til at lægge mange kræfter, så det skal gerne være nemt og hurtigt når der skal gøres rent. Og så skal duften af renhed gerne altid være tilstede, også selvom der ikke lige er blevet gjort rent. Vi har på denne side samlet vores udvalg af produkter, som kan bidrage til et rent, men primært velduftende badeværelse og toilet.

Rengøring på badeværelse er i den grad lig med at fjerne kalk. Vand er lig med kalk, så Sterling Kalkløser er uundværligt i ethvert hjem. Brug den til at fjerne kalk på fliser, på og rundt om armaturer, i bruseren og håndvasken for et skinnende rent resultat. Til badeværelset kan vi desuden anbefale vores luftfriskere fra Brait, som neutraliserer ubehagelig lugt, samtidig med at de forfrisker og fugter luften. Luftfriskerne fås med forskellige dufte af citrus, blomster og lavendel.

Til selve toilettet har vi udvalg af toiletbloks, som neutraliserer lugt, forebygger kalk og giver en frisk duft ved hvert skyl. WC blokkens koncentrerede indhold sikrer en langvarig frisk og behagelig duft af enten friske blomster, syrlige citrus eller krydrede ocean.Derfor kan man med fordel anvende Soda til at mindske forekomsten af kalksten i vandet. Det betyder, at mængden af vaskemiddel kan reduceres i vaskemaskinen. Det forbedrer også vaskemaskinens effektivitet og reducerer risikoen for skader på maskinen og dyre reparationsregninger som følge af kalksten i maskinen.

Når brusekabiner, badekar, rustfrit stål, armaturer m.m. skal afkalkes kan vi anbefale Sterling Kalkløser, som er et effektivt middel mod kalk. Et andet effektivt produkt mod kalk er Sterling Citronsyre, som især er velegnet til afkalkning af kaffemaskiner, elkedler, opvaskemaskiner og vaskemaskiner. Citronsyre kan desuden bruges til afkalkning af filtre på brushoveder og filtre. Når det skal være rigtig nemt og hurtigt, anbefaler vi Sterling Afkalkertabs til kaffemaskiner og elkedler. Med vores produkter er det nemt og hurtigt at fjerne kalk i hjemmet.